Jumpsac - Ring Sling

Tgh ari td, sambil dok suap fatihah mkn nasik sambil nengok WHI, topic 'Fesyen Gendong'...tertarik jugak tgk mende alah tuu, hehehe..katanya sesuai utk baby yg x suka dok diam asyik nak berdokong ja (mcm umar) huhuhu.... Umar kalau lepas mandi ja dia mau tido lama ckit (1/2 jam la paling lama pun) n time tu jugak la aku mcm lipas kudung..start masak + sidai kain + mop sana cni..kdg2 aku nak mandi pun x dan kena tunggu hubby balik dulu...letih,tu baru 2 org...huhuhuh... hrapkan Fatihah plak suruh jaga adik dia huh..5 minit ja..pastu mula la dia merungut..bertuah sungguh!!!
Aaa...balik ke benda tuh..mcm menarik n mcm bes nak try 1, tp bab2 nak kena beli online nih yg boring ckit, benda x leh try dulu, aku ni dah la ketot ja..kalo bleh try dulu baru bes, ni kalau dah order kang try kat umah meleret ke bawah x ke haru..hahahaha..pastuh herga dia bleh tahan gak mahal :( aku dah la no income, keja pau hubby ja.. Sori yer hubby, chek nak gak 1 menatang tuh, nnt chek dah bergaji chek ganti balik noo...hehehe
Pilih2 yg mana berkenan...

Aku minat gak yg graphic design tuh..tp memandangkan nnt kalo hubby nak gendong x sesuai lak kan..lgpun nak digendong tu anak jantan biar nmpk maskulin cket cheeewaaahhh so, ingat nak pilih Ring Sling - Pop Art jer lah..konon...belum mintak keizinan dr bos lagik nih..ggrrrrr....

Comments

Popular posts from this blog

Assalamualaikum

Still Here & Waitting...

Terapi Penyembuhan Penyakit Melalui Solat