Posts

Showing posts from October, 2009

no idea..

Lama x update blog aku, bukan apa...malas nak mengadap laptop lama2 pastuh x da idea2 yg menarik..ini pun saja ja nak menghabiskan masa sementara nak tunggu pegi pasar mlm jap lg beli lauk utk masak esk..
Last week kandungan aku berusia 5 bulan..kali ni jumpa doc aku sampai kat klinik tuh untuk checkup kul 8 tepat tgk mak aii...ramai dah, parking pun penuh..huhuhu..ingatkan aku la yg awai...amik no giliran aku yg ke-26...bayangkan, dr kul 8 tunggu kul 11.15 baru siap bleh balik...letih, geram, lapar semua ada..sib baik bukan bulan posa..sudah la bawa fatihah x reti duduk diam lari ke sana cni...yg besnya, bila aku asyik merungut kata lambat laa...lambat laa... fatihah pun jerit dgn kuatnya, " doktor...cepat la panggil ummi...!!!"terkejut aku..semua org lam klinik tuh tgk haku..pastu gelak2..huhuhu..rasa cam nak nyorok ja bwh kerusi. Dok sat ja nombor aku pun naik jumpa doc hahaha..kebetulan ja tuh..bkn doc tu dgr tehah jerit tu.
Sblm nih aku x bgtau pun nurse2 tuh family aku a…