Posts

Showing posts from January, 2010

PD

Image
Walaupun cerita dah agak basi tp nak cerita gak sbb x dak benda nak type, pastu ptg nih mmg x buat keja apa dr aku dok main game aje, baik aku update blog..hehehe
Last week kitarang sefamili p makan angin kat port dickson..saja menghabiskan sisa2 cuti hubby aku. Dah start sekolah ni susah lah plak nak p makan angin pas tuh ngan aku yg nak 'meletup' x lama lg....
Kitarang biasalah bukan booking apa pun pakai redah ja..cari hotel murah2..memandangkan dah nak abis cuti sekolah lg pun krismas dah lepas..agaknya byk la hotel kosong n murah..hehehe. Cari punya cari akhirnya jumpa gak hotel kat pantai biru lepas teluk kemang ckit..boleh la tahan..mcm hotel baru, x tau la dia renovate yg terbengkalai atau dia buat building baru..tp nmpk mcm baru lah...masa nak check-in receptionist tu tanya keja gov ke swasta..kalau gov ada rate lain...mcm tu plak ka..heheh..mujuq laki aku keja gomen..so semlm dia charge RM140 ja lah..
Bilik dia besar gak tp kurang dia punya aksesori dlm bilik padan la …