MTeST ke-2

TAHNIAH! Anda dipanggil utk menduduki Ujian Ke-2 MTest pd 27/3/2010. Info lanjut di www.moe.gov.my . Itu lah sms yg aku dpt dr MOE isnin lepas. Mujuq gak aku baca sms tu selalunya kalau tgk no yg antaq tu 5/6 angka aku terus ja delete, tp ri tu tergerak ati plak nak baca.. kalau x ada sms tu haram aku tatau kata aku dpt test, x sangka ada 2nd MTest plak..sbb utk test yg 13hb aku x dpt so ingat x dpt dah la...rupanya ada jugak 2nd panggilan...alhamdulillah..
Nasib minggu lepas aku x balik sg buloh lg...mak kata ada la hikmahnya tu, sbb aku pilih pusat test tu kat a.s. So pg td dgn konfidennya aku p la test kat IPG Darulaman...ramai gak yg dpt 2nd test kali nih..separuh dewan besaq tu ada la....nak kata nebes tu dak la..ni rasanya kali yg ke 7 aku sit exam nih..paten soklan lebih kurang sama ja tiap2 thn, tp kenapa la...aku x pas..x kena tang mana pun x tau. Soalan sume aku jawab rasa kompiden. INSAK aku jwb semua yg +ve walaupun kdg2 rasa terhipokrit sket...Kuantitatif, Verbal & B. Inggeris aku rasa boleh jawab dgn baik sekali..kakaka..puji diri sendiri. cuma paper analitikal tu kompius sket tp aku buat sedaya boleh. Doa ja lah manatau ada rezeki anak2 aku aminn....

Comments

Popular posts from this blog

Assalamualaikum

Still Here & Waitting...

Terapi Penyembuhan Penyakit Melalui Solat