Hari-hari

Adoi lama benar x update blog ana..nak kata sibuk sgt tu x jugak...cuma masa x berapa mengizinkan untuk mengadap lt dan jugak masa nak type tu amatlah terbatas. Mula ja ana nak mengadap lt, datanglah anak dara ana sorang ni nak menyibok sama...pastuh si kecik pun sama naik. Lagi pun last week, ana ada intebiu hari2...dr sebesaq2 kilang sampai la sekecik2 kompeni ana g intebiu....hai x dak masa!!hahahah....sampaikan x terupdate hari2 istimewa bulan nih..apa yg istimewanya ialah;
Hari Pekerja...ana ni pekerja gak..bibik fulltime keh..keh..keh
Hari Ibu...utk mak kandung,mak mertua,diri sendiri dan semua ibu2 di dunia...
Hari Guru...utk hubby, utk cekgu2 yg pernah ngajaq ana dulu..tima kaseh cekgu!!
Hari Jururawat...utk semua jururawat di klinik & hospital.
Hari Belia...ana masih dlm gologan belia lg tau..hahaha
Hari Lahir... dpt hadiah 2 buah novel (sibuk baca novel x sempat nak update blog)
Ada lg ke hari2 tertentu??....kalau ada tp x disebut di sini harap maaf..yg tu ja ana tau..

Comments

Popular posts from this blog

Still Here & Waitting...

Assalamualaikum

Interview GSK - Akhir....